BED AND BREAKFAST AMSTERDAM

  backupnext  
From € 147 (2 persons) Check HERE availability.


Bed and Breakfast La Festa Amsterdam

is geopend op 1 juli 2009 en is verkozen tot “Best Value for Money Hotel 2009” door reiswebsite Hoteliers.com. Tevens zijn wij de trotse eigenaars van een "Certificate of Excellence 2012 & 2013" van Tripadvisor en hebben we een prijs ontvangen voor ons gemiddelde cijfer op Booking.com van 9,0.
De bed and breakfast kamers zijn modern ingericht en het interieur is te vergelijken met een vier sterren hotel. Het ontwerp is van een Nederlandse architect. De eigenaren Aydin Ustebay en Bjorn Soeteman bieden hun gasten een goede bed en breakfast kamer voor een goede prijs. Door de kleinschaligheid is de service altijd persoonlijk en op de gast afgestemd. De Bed and Breakfast ligt in de Jordaan in het centrum van Amsterdam, naast de winkeltjes, galeries voor moderne kunst en de beroemde "Negen Straatjes" die in deze uiterst populaire buurt in Amsterdam te vinden zijn. Het Anne Frank Huis ligt om de hoek van het bed en breakfast en bijna alle andere belangrijke bezienswaardigheden van Amsterdam bevinden zich op minder dan vijftien minuten loopafstand. Op de begane grond is al 18 jaar Italiaans Restaurant La Festa gevestigd. Dit restaurant is een fenomeen in de buurt. De gastheer die tevens eigenaar is van de Bed & Breakfast staat bekend als een super gastheer. Het restaurant is dan ook altijd drukbezocht door zowel toeristen als buurtgenoten. Het restaurant staat garant voor lage prijzen, vriendelijke service en goede kwaliteit.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ...